Het nieuwste aanbod

  • 296 m2
  • 3
  • 450.000
Beschikbaar

Beinsdorp

Venneperweg 448

  • 150 m2
  • 5
  • 449.000
Beschikbaar

Lisse

Berliozstraat 12

  • 2
  • 319.000
Onder bod

Hillegom

Van Meerbeekstraat 78

Kijk wat anderen over ons zeggen
Meerdere van onze gewaardeerde klanten hebben hun feedback gedeeld op Fundasite, waarbij we regelmatig beoordelingen met een 9 of 10 ontvangen. We zijn er trots op dat onze aanpak opvalt en duidelijk meerwaarde biedt, zoals je kunt zien in de reviews

Wij zijn Koppers makelaardij

Transparant

Wij zorgen voor de beste en eerlijke deal voor onze opdrachtgever

Aandacht

Transparante communicatie en actief meedenkend als kern van onze aanpak

Samen

Samen zetten wij ons in om onze opdrachtgevers optimaal te begeleiden en wij werken met korte lijnen en alles in overleg

Deskundig

Volledig gecertificeerd voor Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed en door jaarlijkse educatie, voortdurende kennis-updates en trainingen zorgen wij voor een hoge mate van vakkennis

Koppers Makelaardij staat ook klaar voor uw bedrijf

Even voorstellen

Eric

Mijn vader heeft ons makelaarskantoor in 1955 opgericht. Nu zijn we uitgegroeid tot een kantoor met meer dan 65 jaar ervaring. Met goed advies en een gezonde commerciële instelling helpen we onze klanten om tot de beste deal te komen!

Even voorstellen

Rita

Het leukste aan dit werk vind ik het werken met mensen. Met je kennis en ervaring mensen bijstaan in het maken van de juiste keuzes, het leukste dat er is.

Even voorstellen

Sabina

In mijn werk vind ik het leuk om mensen te begeleiden en adviseren bij één van de belangrijkste keuzes uit hun leven. Daarnaast is het werk zó divers, zoveel verschillende huizen, bedrijven en mensen. Je maakt de leukste momenten in iemands leven mee, maar ook de moeilijkste, dat maakt dit werk zo bijzonder.

Even voorstellen

Tina

Vanuit de horeca wil ik altijd al in contact staan met mensen. Als assistent makelaar doe ik dat de gehele dag en om een match te maken tussen koper en verkoper van een huis is het mooiste wat er in mijn werk is.

Even voorstellen

Jesper

Jesper is ondernemer en hierdoor weet hij als geen ander de klantbehoeften te prioriteren. Jesper is bevoegd makelaar en staat voor u klaar als klant!

Even voorstellen

Stefanie

Aangezien ik net een nieuwe woning heb gekocht, weet ik precies hoe spannend en leuk dit is! Maar ik heb ook ervaren welke keuzes belangrijk zijn en wat er allemaal geregeld moet worden.

Wij bestaan al:

68

jaar

Wij worden beoordeeld met een:

9.8

door onze klanten

Wij worden beoordeeld met een:

9.7

voor aankoop

Wij hebben dit jaar al:

61

bezichtigingen verzorgd