Zonder verrassingen een nieuwe woning

Aankopen

Bij Koppers makelaardij begrijpen we dat het kopen van een huis een van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het vinden van uw droomhuis tot het afronden van de koop.

Een leuke woning gezien? U wilt snel weten of u het kan kopen. Wij helpen u daar graag mee.

Bij het kopen van uw toekomstige thuis zijn er een aantal zaken waar u goed over na moet denken. Naast dat de woning goed moet voelen, zijn ook andere zaken belangrijk. Past het kopen van de woning binnen uw budget? Onze hypotheekadviseur kan u daar over informeren, een eerste gesprek is vrijblijvend. Ook belangrijk: Is de leuke woning die u gezien heeft de vraagprijs wel waard? Zeker in de huidige, overspannen woningmarkt is het lastig te bepalen voor welke maximale koopprijs het verstandig is de woning te kopen. Regelmatig komt het voor dat er (boven) de vraagprijs geboden wordt, is dat verantwoord? Tijdens de onderhandeling staat u als particulier tegenover een professionele makelaar.

Daarnaast zijn er ook andere (technische) aspecten belangrijk.  Zijn er geen nadelige bestemmingsplannen ter plaatse of rond de woning? Welke erfdienstbaarheden en/of bijzondere verplichtingen zijn er? Mogen de buren dwars door mijn tuin lopen? Er moet een koopovereenkomst gemaakt worden waar allerlei clausules in komen te staan. Asbest! Ouderdom! Technische staat! Toch maar een bouwkundige keuring laten doen? Wanneer heb ik een grotere kans om in aanmerking te komen voor die leuke woning? Door het zelf te regelen of de makelaar te vragen? Hoe zit het eigenlijk met de termijn van oplevering, kan dat volgende maand al? Of gaat dat nog een half jaar duren?

Met 65 jaar ervaring zijn al deze vragen voor ons geen probleem. Schakel ons in als aankoopmakelaar en u komt niet voor verrassingen te staan, neemt geen overbodige risico’s, u kunt via ons snel handelen en heeft de grootste kans om de koop van uw droomwoning te realiseren!

Download de begrippenlijst
Er zijn zoveel dingen die u wilt en moet weten bij het kopen van een huis. Kosten koper, wat betekent dit nou eigenlijk? De meest voorkomende hebben wij in een begrippenlijst op een rijtje gezet. Download hier de begrippenlijst!

Waarom Kiezen voor Koppers makelaardij in de aankoop van uw nieuwe huis?

Deskundige Begeleiding
Onze ervaren makelaars kennen de markt door en door en bieden deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt.

Persoonlijke Aandacht
Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en zetten ons in om een woning te vinden die perfect bij u past. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Uitgebreid Netwerk
Met ons uitgebreide netwerk hebben wij toegang tot exclusieve eigendommen die niet altijd openbaar worden aangeboden. Zo krijgt u een voorsprong op andere kopers.

Onderhandelingskracht
Dankzij onze jarenlange ervaring en marktkennis, zijn wij in staat om effectief te onderhandelen en de beste prijs voor uw nieuwe woning te realiseren.

Veelgestelde vragen over het aankopen van een huis

  • Het begint met een afspraak maken bij de verkopende makelaar. Nu de vraag naar woningen zo groot is, is het verstandig om de bezichtigingsafspraak zo snel mogelijk te plannen en snel beslissingen te nemen. Vaak is het dan verstandig om ons direct mee te nemen. Dan kunnen we direct advies geven en eventueel snel een bod doen.

  • Per situatie moet bekeken worden of het verstandig is een bouwkundig rapport op te laten maken. De eerste technische beoordeling kunnen wij direct aan u geven. Dat is wel handig, want om eventueel snel te handelen moet u wel weten welke kosten en technische problemen u nog mag verwachten.

  • Vooral in de huidige snelle woningmarkt met veel vraag moet u dubbel oppassen of de woning de vraagprijs wel waard is. De prijzen gaan al een tijd snel omhoog en soms hebt u het gevoel dat er maar wat gevraagd wordt. Wij hebben inzicht in wat realistisch is en zullen met u overleggen welke maximale koopprijs voor u verstandig is.

  • U bent niet dagelijks bezig met een onderhandeling over een woning. De makelaar wel! Als particulier staat u tegenover een professionele makelaar. Het is zijn/haar beroep en voelt vaak precies aan hoe u denkt. Dan bent u in de nadelige positie. Laat ons de onderhandeling voor u doen en waarschijnlijk heeft u daar een voordeel aan.

  • Wat kunt u eigenlijk bij het bod op de vraagprijs meenemen aan voorwaarden? Wat indien mijn hypotheek achteraf niet rond komt? Een bouwkundige heeft even wat dagen nodig en daar kan de onderhandeling vaak niet op wachten. Hoe ga ik daar mee om? Mijn huidige huis is nog niet verkocht, wat nu? Allemaal zaken die we eventueel in de onderhandeling kunnen meenemen.

  • Bent u al op de hoogte van uw financiële mogelijkheden? Heeft u een oriënterend gesprek gehad of het al exact op papier? Een goed hypotheekadvies is belangrijk! U gaat voor 30 jaar een hypotheek aan en is voor u waarschijnlijk de belangrijkste maandelijkse uitgave. Onze hypotheekadviseur kan u daarbij helpen. Ook eventueel voor een ‘second opinion’, een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Kijk wat anderen over ons zeggen
Meerdere van onze gewaardeerde klanten hebben hun feedback gedeeld op Fundasite, waarbij we regelmatig beoordelingen met een 9 of 10 ontvangen. We zijn er trots op dat onze aanpak opvalt en duidelijk meerwaarde biedt, zoals je kunt zien in de reviews
Koppers Makelaardij staat voor u klaar!

Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan. Heeft u nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar op 0252-515482 of stuur een e-mail naar [email protected].