Hillegom – Henri Dunantplein 101

Prijs
€ 0,-

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE
Zeer representatieve winkelruimte gelegen aan de overdekte passage tussen Hoofdstraat en het Henri Dunantplein in Hillegom.

LOCATIE
De winkelruimte is gelegen aan een overdekte passage in het centrum van Hillegom. De passage staat in directe verbinding met de winkelstraat Hoofdstraat en het centrumplein Het Henri Dunantplein. Direct naast het pand zijn o.a. gevestigd een grote Dekamarkt, Kruidvat, Versmarkt e.a. Ook is de passage direct vanuit een grote parkeergarage bereikbaar via een rolbaan welke veel passanten geeft.

Voor de zuidzijde van het Henri Dunantplein plein is een nieuwbouwproject in ontwikkeling, welke het centrum nog een extra opwaardering zal geven.

De aangeboden winkel is in uitstekende en verzorgde staat.

OPPERVLAKTE
Ca. 102m² WINKELRUIMTE begane grond.

VOORZIENINGEN
De winkelruimte is voorzien van een pantry, toilet, verwarmingsinstallatie middels 2 luchtgordijnen en een plafondunit, systeemplafond, verlichting, laminaatvloer, sprinklerinstallatie.

PARKEREN
De gratis (!) parkeervoorzieningen in het centrum zijn uitstekend. In de nabijheid is de rolbaan naar de ondergrondse parkeergarage met een parkeercapaciteit van ongeveer 250 auto’s. Op het naastgelegen plein zijn openbare parkeervoorzieningen gecreëerd.

BESTEMMING
Volgens huidige informatie: Bestemming centrumdoeleinden-1, detailhandel, horeca categorie-1, dienstverlening.
Bron: Ruimtelijke Plannen.

AANVAARDING
Per direct.

VRAAGPRIJS KOOP
Kosten koper. Overdrachtsbelasting, geen BTW.

VOOR NADERE INFORMATIE
Koppers Makelaardij
Hoofdstraat 194
2182 ER Hillegom
Tel. 0252-515482
Email: [email protected]

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
Prijs
€ 0
Status:
Beschikbaar

Rita Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

E[email protected]

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.