Hillegom – Hoofdstraat 120

Prijs
€ 1,-

Omschrijving

Scherp geprijsd, zeer goed gelegen en representatief winkelpand in Hillegom.

Ideaal gelegen midden in de Hoofdstraat – ruime locatie – goede zichtbaarheid – uitstekend ingericht – op A-locatie in Hillegom! Uitstekend geschikt voor kleding/schoenen en sport. Condities en voorwaarden in overleg.

Gelegen op één van de mooiste locaties (A1) van Hillegom. In het directe centrum, de Hoofdstraat (winkelstraat).
Dit uitstekend onderhouden en representatieve pand ligt naast Elektro World, Schoonderbeek en tegenover Blokker en nabij de Hema.
Het winkelpand heeft een frontbreedte van 10 meter, de glazen toegangsdeur bevindt zich in het midden. De sfeervolle etalage is voorzien van grijze elementen en tegels. De winkelruimte is voorzien van alarmsysteem en beveiligingsrolluiken.
De huidige herenkledingzaak is voorzien van sfeervolle verlichting zoals inbouw- en verstelbare spots. De vloeren zijn voorzien van laminaat en tapijt. Voorzien van CV-installatie.

In de directe omgeving zijn meerdere landelijke winkelketens gevestigd en daarnaast heeft Hillegom ook diverse goede lokale en regionale specialisten. De ligging van Hillegom is vlakbij grote steden zoals Haarlem en Leiden, maar tevens in de buurt van Schiphol, Amsterdam, de duinen, het strand en verschillende watersport mogelijkheden. Hillegom is met de auto prima te bereiken; de A4, A9 en A44 liggen op 10-15 minuten afstand en beschikt over een eigen station waar tweemaal per uur een trein stopt.

Bijzonderheden:
– Winkelruimte: 150 m2
– Magazijn en werkruimte: 30 m2
– Voorzien van pantry en toilet
– Oplevering in overleg

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
Prijs
€ 1
Status:
Beschikbaar

Rita Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

Ehillegom@zekervia.nl

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.