Hillegom – Hoofdstraat 26-winkel

Prijs
€ 595.000,-

Omschrijving

TE KOOP – BELEGGING-
Goed gelegen WINKELPAND. Ruim parkeren voor de deur en doorgaand verkeer. Gelegen op een markant en herkenbaar punt in het centrum.

WINKELPAND (WORDT VERHUURD AANGEBODEN):
Oppervlakte: ca. 280 m2
Ruime winkel met verschillende mogelijkheden. Frontbreedte ca. 11 mtr. Voorzien van o.a. systeemplafond, verlichting, verwarming, dagverblijf, toiletvoorziening.
De winkel wordt verhuurd aangeboden. Nadere informatie via ons kantoor.

De aanwezige bovenwoning is niet in de koop begrepen en blijft in eigendom bij de huidige eigenaar.

VRAAGPRIJS: € 595.000,– kosten koper

LOCATIE:
Een belangrijke winkelstraat in het centrum is de Hoofdstraat. Deze winkelstraat heeft een (gedeeltelijk) voor het verkeer afgesloten middengedeelte en twee aanloopgedeelten waar doorgaand verkeer is en nog (gratis) voor de deur geparkeerd kan worden. Aan dit gedeelte van de Hoofdstraat bieden wij dit perceel aan.

PARKEREN:
Bij de winkel kan tevens een eigen parkeerplaats worden aangeboden welke direct achter het pand ter plaatse van het magazijn aanwezig is.
Verder ruime (gratis) parkeervoorzieningen aanwezig op diverse (gratis) openbare parkeerplaatsen in het (winkel)centrum en tevens in een nabij gelegen parkeerkelder.

KADASTRALE INFORMATIE:
Gemeente Hillegom, sectie A, nummer wordt momenteel bepaald i.v.m. de splitsing van winkel en woning.

VvE:
Tevens wordt de Vereniging van Eigenaars momenteel opgericht. De bij te dragen servicekosten, onderhoud e.d. wordt nader bepaald en besproken.

OPLEVERINGSDATUM:
Winkel: Wordt verhuurd opgeleverd en kan per direct.

OPLEVERINGSNIVEAU:
In overleg. Zoals nu aanwezig.

ALGEMENE INFORMATIE HILLEGOM:
Hillegom heeft een sfeervol historisch centrum en is centraal gelegen in de Bollenstreek, aan de rand van de Haarlemmermeer. Vlakbij grote steden zoals Haarlem en Leiden, maar tevens in de buurt van Schiphol, Amsterdam, de duinen, het strand en verschillende watersport mogelijkheden. Hillegom is met de auto prima te bereiken, de A4/A44 liggen op 10-15 minuten afstand. Verder beschikt Hillegom over een eigen station (lijn A’dam-Haarlem-Leiden-Den Haag-R’dam).
In de directe omgeving zijn meerdere landelijke winkelketens gevestigd zoals Hema, Blokker, Zeeman, Pearle. Daarnaast heeft Hillegom ook diverse goede lokale en regionale specialisten.

Nadere informatie kan worden verkregen via ons kantoor. Contactpersoon: Eric Koppers

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
Prijs
€ 595.000
Status:
Beschikbaar

Rita Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

Ehillegom@zekervia.nl

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.