Nieuwbouwproject Het Parallelhofje
(Inschrijftermijn inmiddels gesloten)

Parallelhofje

Modern maar oer-Hollands wonen in een gezellig hofje aan de rand van de bollenvelden en op loopafstand van het Station van Hillegom! Aan de Parallelweg waar een voormalig bedrijfsgebouw was gevestigd, wordt het project Parallelhofje gerealiseerd. Rondom het sfeervolle binnenterrein worden achttien woningen gebouwd, onderverdeeld in vier verschillende type woningen. Het binnenterrein zal worden voorzien van 6 parkeerplaatsen. Voor iedere woning is er tevens de mogelijkheid om een eigen zitje te creëren.

Wonen in Hillegom

Hillegom heeft een gezellig historisch centrum met diverse restaurants en winkels. Daarnaast is de centrale ligging van het Parallelhofje in de Randstad ideaal: snel met trein en auto in o.a. Haarlem, Leiden en Amsterdam. Ook het heerlijke strand van Noordwijk en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn op fietsafstand gelegen.

SVH

Dit kleinschalig project is een initiatief van Stichting Volkshuisvesting Hillegom (SVH) en wordt in samenwerking met Veenman & Vink gerealiseerd. SVH is opgericht dóór en vóór Hillegommers, met als doel de gemeente Hillegom te voorzien van woningen waar veel behoefte naar is. Vandaar dit bijzondere project met 18 kleinere woningen voor starters, alleenstaanden en (maximaal) 3-persoonshuishoudens.

Interesse?

Bent u geinteresseerd in één van de woningen aan dit gezellig hofje? Of wilt u meer informatie over dit nieuwbouwproject? Download dan hier alle informatie waaronder de brochure en de prijslijst.