Een betrouwbare taxatie uitgevoerd door een makelaar met ervaring

Taxatie

Bij Koppers makelaardij staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt, zijn wij gespecialiseerd in nauwkeurige en professionele taxaties van woningen en bedrijfspanden. Onze experts combineren diepgaande marktkennis met een persoonlijke benadering, zodat u altijd verzekerd bent van een taxatie die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Of u nu een woning wilt kopen, verkopen, of een hypotheek wilt aanvragen, een betrouwbare taxatie is essentieel. Bij Koppers makelaardij bieden wij:

Woningtaxaties: Voor particulieren die hun huis willen kopen of verkopen.
Bedrijfspand Taxaties: Voor ondernemers en beleggers die een accurate waardebepaling nodig hebben.
NWWI-taxaties: Geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers in Nederland.
Taxaties voor Erfenissen en Scheidingen: Voor een eerlijke verdeling van vastgoed.

Wij kunnen alle taxaties voor u uitvoeren, zowel voor woningen als bedrijfsmatig. Als beëdigd taxateur en makelaar, lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en in het bezit van alle andere benodigde certificaten en lidmaatschappen (NWWI, RMT, NRVT, VastgoedCert) zijn onze taxaties voor alle banken en instellingen geschikt. 
Bent u zomaar benieuwd wat uw woning op dit moment waard is? Dan kunt u ook een afspraak met ons maken. De makelaar komt vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning te bespreken.

Neem contact met ons op via telefoon, email of chat voor advies over een taxatie op maat.

Er zijn verschillende redenen om een taxatierapport uit te voeren. Voor het aanvragen van financiering is een gevalideerd NWWI-rapport nodig. Taxaties met andere doeleinden, zoals bij scheiding, verbouwing, ten behoeve van bewindvoering voor de rechtbank of aanpassing van de hypotheek zijn uiteraard ook mogelijk. Met meer dan 60 jaar ervaring voeren wij deze taxaties deskundig uit, tot een rapport waar wij onze ervaren handtekening onder zetten.

Hoe werkt het?
Contact: Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of via het contactformulier.
Afspraak: Wij plannen een afspraak op een tijdstip dat u uitkomt.
Beoordeling: Onze taxateur komt langs om de woning of het pand te beoordelen.
Rapport: U ontvangt een uitgebreid en gedetailleerd taxatierapport binnen enkele dagen.

Kijk wat anderen over ons zeggen
Meerdere van onze gewaardeerde klanten hebben hun feedback gedeeld op Fundasite, waarbij we regelmatig beoordelingen met een 9 of 10 ontvangen. We zijn er trots op dat onze aanpak opvalt en duidelijk meerwaarde biedt, zoals je kunt zien in de reviews

Bedrijfstaxatie
Wij zijn ook volledig gecertificeerd voor het uitvoeren van bedrijfstaxaties. Slechts enkele makelaars/taxateurs in de regio bieden deze (wonen én bedrijven) certificeringen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Geïnteresseerd in een bedrijfstaxatie? Neem contact met ons op.

Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan. Heeft u nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar op 0252-515482 of stuur een e-mail naar [email protected].