Met kennis & ervaring en creativiteit & enthousiasme
verkopen wij uw woning

Verkoop

Het verkopen van een woning doe je niet zo vaak in je leven, er komt veel bij kijken, waar moet u beginnen? Begin dan bij ons.

Met onze kennis en ervaring van iets dat we al 60 jaar elke dag doen, ons grote interne bestand van woningzoekenden en op maat gemaakte verkoopstrategie, zorgen wij ervoor dat uw woning zo succesvol mogelijk wordt verkocht.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen, gecombineerd met ervaring en professionaliteit.
Met dit team nemen wij u stap voor stap mee in het proces van de verkoop van uw woning. Wij regelen alles, rekening houdend met uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het gehele proces én achteraf geen zorgen of problemen heeft.

Communicatie is de kern van onze aanpak en dit doen wij zowel online als offline. Bezichtiging gehad? Lopende bieding? Advies? Of zomaar een vraag? Wij bellen, mailen, chatten, whatsappen of sms’en. Kortom, wij communiceren.

Verkoop

8,6

Zeer behulpzaam met alle vragen en/of op te lossen bijkomstigheden. Snelle afhandeling, vriendelijk en deskundig.

– Verkoper op 8 oktober 2018

Aankoop

9,8

Met onze verkoopstrategie krijgt uw huis de volle aandacht die het verdient. Met uiteraard een volledige, uitgebreide presentatie op Funda, de Koppers website én de regionale ZekerVia website staat uw woning in de schijnwerpers. Standaard valt hierin een virtual reality tour door uw woning en een video. Met creatieve ideeën brengen wij naar voren wat uw woning speciaal maakt. De woningzoekenden in ons grote, interne bestand brengen wij op de hoogte nog vóór uw woning op Funda staat. Dit zorgt voor een snelle verkoop met de beste prijs. Het verkopen van woningen doen wij elke dag, al meer dan 60 jaar lang, nog steeds met heel veel plezier en inzet!

Maak een afspraak voor een waardebepaling en wij komen vrijblijvend bij u langs. Tijdens deze afspraak krijgt u inzicht in de waarde van uw woning, de tijd die wij denken nodig te hebben om uw woning te verkopen, onze tarieven, onze succesvolle verkoopstrategie aangepast aan uw wensen en geven u advies.

In 8 stappen naar een succesvolle verkoop van uw huis

  • De makelaar komt bij u thuis om kennis te maken en een advies te geven over de beste vraagprijs. Verder zal er uitleg gegeven worden over onze werkwijze, wat wij allemaal doen om uw woning zo gunstig mogelijk te verkopen en welke kosten wij rekenen. Allemaal vrijblijvend en om u te informeren. De verkoop van uw woning is niet niks! Vaak het belangrijkste vermogen uit uw leven. Uw thuis is ook uw rustpuntje. Uiteraard kunt u dan ook direct al uw vragen kwijt.
    Na dit eerste gesprek kunt u het rustig bespreken of overdenken en uw beslissing nemen.

  • Met onze ervaring met verkoop van woningen sinds meer dan 60 jaar, zijn we bekend met de beste aanpak van de verkoop. We weten hoe we het moeten aanpakken om voor u een zo goed mogelijke verkoop te realiseren. Wij verzorgen een uitgebreide en professionele aanpak en presentatie en presenteren dat op de juiste plaatsen zodat iedereen die serieus op zoek is naar een woning uw woning zal tegenkomen.

  • Zodra u opdracht heeft gegeven maakt onze fotograaf een afspraak met u. Tevens maken we een afspraak voor het inmeten. Dan kunnen we ook de plattegronden laten maken. Ook worden de details van de woning opgenomen en eventueel met u doorgenomen. We zorgen ervoor dat we alle belangrijke informatie aan een geïnteresseerde kunnen geven. Dat is belangrijk voor de koper, maar ook voor u. We geven u eventueel ook advies over eventuele zaken welke verstandig zijn om nog op te knappen, weg te halen e.d. U kunt al uw vragen bij ons kwijt.

  • We nemen u alles uit handen. Uiteraard ook de bezichtigingen. We leiden ze rond en vertellen alle zaken die van belang zijn. De kijker heeft al 80/90% van de woning in beeld. Belangrijk op zo’n moment is dus het gevoel over de woning. Daar begeleiden we ze in. We zullen u informeren over de reacties van de kijker want het is spannend en u wilt wat weten.

  • Onderhandelen valt niet mee als je daar geen ervaring mee hebt. Hoe ver kan je gaan? Wat kan je wel en niet zeggen en doen? Hoe ver wil de bieder gaan? Zit er nog wat in? De beste prijs is uiteraard belangrijk, maar het gaat ook om de voorwaarden welke daarbij horen. En wat voor oplevering kunnen we afspreken? Allemaal zaken die van belang zijn om de beste deal voor u te maken. Omdat het zo belangrijk is, is de makelaar dan ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar tijdens de onderhandeling.

  • Een belangrijk moment voor u. Nu gaat het echt gebeuren. Wij zullen de koopovereenkomst opmaken en nodigen partijen bij ons op kantoor uit om kennis te maken en uitleg te geven. Wij zorgen ervoor dat de koopakte bij de notaris komt en dat alle van belang zijnde zaken worden opgenomen. Voor u belangrijk dat dit goed geregeld wordt.

  • De laatste stap in het verkoopproces is de betaling, eigendomsoverdracht en sleuteloverdracht. Voordat we naar de notaris gaan spreken we met de koper en verkoper bij de woning af om de laatste inspectie te doen. Dan nemen we de meterstanden op en gaan we met elkaar naar de notaris. Dan is alles rond en geregeld en is uw woning verkocht. Een feestelijk moment waar we graag aan meewerken!

  • Wij gaan er niet vanuit, maar mochten er na de eigendomsoverdracht nog problemen voorkomen, staan wij gewoon voor u klaar. Wij blijven uw makelaar. Met een probleem of zomaar een vraag kunt u altijd bij ons aankloppen.

Koppers Makelaardij staat voor u klaar!

Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan. Heeft u nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar op 0252-515482 of stuur een e-mail naar hillegom@zekervia.nl.