Hillegom – Catswende 13

569.000

Omschrijving

Wij bieden u een uniek perceel in Hillegom aan! Twee woningen onder 1 kap: apart te koop maar wellicht interessant als ‘kangoeroe-woning’.

De percelen (Catswende 11 & Catswende 13) bieden verschillende mogelijkheden en kansen. Wellicht bent u al enige tijd op zoek naar 2 naast elkaar gelegen woningen. Bijvoorbeeld omdat u mantelzorger bent en zorg wilt bieden aan uw naaste. Of wellicht bent u samen met uw ouders of kinderen op zoek naar 2 woningen naast elkaar gelegen? Tevens is er mogelijkheid tot het samenvoegen van beide woningen. Zo realiseert u een perceel van 504 m2, met een woonoppervlakte van totaal 321 m2! Creëer een zeer royale living met woonkeuken, kantoor aan huis, 9 slaapkamers, 2 badkamers, garage en oprit. De woningen zijn gelegen op de hoek en rond de tuin gesitueerd, wat veel privacy biedt. Uniek in de wijk: qua woonoppervlakte en ligging!

De woning is rustig gelegen aan een woonerf in de groene en kindvriendelijke woonwijk Elsbroek. Aan het eind van de straat ligt het vernieuwde Beltpark met o.a. een voetbalveldje, losloopgebied voor honden en wandelpaden langs de Ringvaart. In de buurt liggen diverse (basis)scholen en een kleinschalig winkelcentrum. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid rondom de woning.

Catswende 13
Aan de voorzijde is de woning voorzien van een royale oprit van maar liefst 55 m2 voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Beschikt u een elektrische auto? De elektrische laadpaal bevindt zich naast de oprit en is ter overname.

Binnenkomst in de hal met garderobe, toilet met fonteintje en in 2022 vernieuwde groepenkast. De woonkamer is verrassend ruim (maar liefst 58 m2!) en heeft een speelse indeling met de openhaard als sfeervol middelpunt. De leefruimte is ingericht rondom de openhaard met een royaal zit-, alsmede eetgedeelte. Blikvangers zijn de grote ramen tot op de grond aan voor- en achterzijde, waardoor er leuk zicht is op de tuin. De woonkamer is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.
De open keuken bevindt zich aan de tuinzijde en is v.v. diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

Grenzend aan de keuken bevindt zich de gezellige overkapping met terras. Ook de overkapping biedt meerdere mogelijkheden. Door het plaatsen van glasschuifwanden kunt u hier tijdens de koudere maanden genieten van het winterse zonnetje. Wanneer de ruimte wordt toegevoegd bij de living is er een lichte serre te creëren. De woonoppervlakte wordt hiermee uitgebreid met 13 m2! Op deze manier is de naastgelegen ruimte ook binnendoor bereikbaar.

De naastgelegen ruimte (5,30 m x 3,00 m) is multifunctioneel in te richten. De voormalige garage is in 2021 verbouwd tot woonruimte waardoor het ideaal te gebruiken is voor praktijk/kantoor aan huis of hobbyruimte. Het kantoor heeft een eigen entree aan de voorzijde en is tevens via de overkapping bereikbaar.

Op de eerste verdieping ligt een mooie parketvloer en laminaatvloerafwerking. De overloop geeft toegang tot de 4 slaapkamers. De ruimste slaapkamer bevindt zich aan het einde van de overloop en is een echte master bedroom met royale afmetingen, een vaste kast en toegang tot het ruime balkon. Het is mogelijk het balkon op deze kamer te verbouwen tot extra woonruimte om een extra kamer te realiseren. De overige 3 kamers zijn allen van goed formaat en voorzien van dakkapel. In een van de kamers bevindt zich de opstelling van de cv-ketel en de aansluiting van wasmachine en droger. De ruime badkamer is voorzien van douche, apart ligbad, wastafel met meubel en toilet. Middels vlizotrap op de overloop is de praktische bergzolder bereikbaar.

Kortom, een ideale gezinswoning met extra mogelijkheden!

Goed om te weten:
– Royale woning met tuin op het zonnige zuidwesten!
– Oprit en voortuin van 89 m2, voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein!
– De naastgelegen ruimte (16 m2) met eigen toegang is ideaal voor kantoor/praktijk aan huis
– Laadpaal elektrische auto ter overname
– Groepenkast in 2022 vernieuwd
– Naastgelegen woning (Catswende 13) tevens te koop, kans voor kangoeroe-woning!
– De tuin van Catswende 11 en Catswende 13 is in de huidige situatie gezamenlijk. Indien de woningen apart worden verkocht, zal het kadaster de percelen opnieuw bepalen en inmeten.

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
569.000
Status:
Beschikbaar
Bouw
Soort woonhuis:
Eengezinswoning
Soort bouw:
Woonruimte
Bouwjaar:
1980
Soort dak:
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte:
0 m2
Overige inpandige ruimte:
13 m2
Perceeloppervlakte:
275 m2
Inhoud:
605 m3
Indeling
Aantal kamers:
6
kamers (
4
slaapkamers)
Voorzieningen:
TV kabel, Rookkanaal
Energie
Energielabel einddatum:
29 april 2029
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming:
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water:
CV ketel
Cv-ketel:
Nefit
(
Gas
gestookt combiketel ,
Eigendom
)
Kadastrale gegevens
Oppervlakte:
160 m2
Buitenruimte
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Tuin:
Achtertuin, Voortuin
Achtertuin:
72 m2
(
710 m
diep en
1.050 m
breed
)
Ligging tuin:
Zuidwest
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Stefanie Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

E[email protected]

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.