Met ervaring, creativiteit & enthousiasme
verkopen wij uw woning

Verkoop

Het verkopen van een woning doe je niet zo vaak in je leven, waar moet u beginnen? Begin dan bij ons.

Met onze kennis en ervaring van iets dat we al 65 jaar elke dag doen, ons grote interne bestand van woningzoekenden en op maat gemaakte verkoopstrategie, zorgen wij ervoor dat uw woning zo succesvol mogelijk wordt verkocht.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen, gecombineerd met ervaring en professionaliteit.
Met dit team nemen wij u stap voor stap mee in het proces van de verkoop van uw woning. Wij regelen alles, rekening houdend met uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het gehele proces én achteraf geen zorgen of problemen heeft.

Communicatie is de kern van onze aanpak en dit doen wij zowel online als offline. Bezichtiging gehad? Lopende bieding? Advies? Of zomaar een vraag? Wij bellen, mailen, chatten of whatsappen. Wij communiceren.

Kijk wat anderen over ons zeggen
Meerdere van onze gewaardeerde klanten hebben hun feedback gedeeld op Fundasite, waarbij we regelmatig beoordelingen met een 9 of 10 ontvangen. We zijn er trots op dat onze aanpak opvalt en duidelijk meerwaarde biedt, zoals je kunt zien in de reviews

Met onze verkoopstrategie krijgt uw huis de volle aandacht die het verdient. Met uiteraard een volledige presentatie op Funda, onze website én de regionale ZekerVia website staat uw woning in de schijnwerpers. Standaard valt hierin een virtual reality tour door uw woning en een video. Met creatieve ideeën brengen wij naar voren wat uw woning speciaal maakt.

De woningzoekenden in ons grote, interne bestand brengen wij op de hoogte nog vóór uw woning op Funda staat. Dit zorgt voor een snelle verkoop met de beste prijs. Het verkopen van woningen doen wij elke dag, al meer dan 65 jaar lang, nog steeds met heel veel plezier en inzet!

Maak een afspraak voor een waardebepaling en wij komen vrijblijvend bij u langs. Tijdens deze afspraak krijgt u inzicht in de waarde van uw woning, de tijd die wij denken nodig te hebben om uw woning te verkopen, onze tarieven, onze succesvolle verkoopstrategie aangepast aan uw wensen en geven u advies.

In 8 stappen naar een succesvolle verkoop van uw huis

 • De makelaar komt bij u thuis voor een kennismakingsgesprek, advies over de beste vraagprijs, uitleg over ons plan van aanpak en de kosten. Ook geven wij advies over eventuele aanpassingen, verbeteringen en het verfraaien van uw woning voor een optimale presentatie.
  Allemaal vrijblijvend en om u te informeren. De verkoop van uw woning is niet niks! Vaak het belangrijkste vermogen uit uw leven en uw thuis. Uiteraard kunt u dan ook direct al uw vragen kwijt. Na dit eerste gesprek kunt u het overdenken en uw beslissingen nemen.

 • Wij zijn bekend met de beste aanpak voor het verkopen van uw woning, dat doen wij al meer dan 65 jaar!
  Wij verzorgen een uitgebreide en professionele presentatie. Door middel van de juiste tactiek en strategie zorgen wij ervoor dat uw woning op de beste plaats terechtkomt bij iedereen die serieus op zoek is naar een woning.

 • Zodra u ons opdracht heeft gegeven, start direct de verkoop. Ons interne zoekersbestand wordt op de hoogte gebracht, de fotograaf neemt (360°) foto’s en video’s, uw woning wordt ingemeten en details worden opgenomen. Alle noodzakelijke papieren worden met u doorgenomen. U kunt al uw vragen bij ons kwijt.

 • Wij nemen u alles uit handen, uiteraard ook de bezichtigingen. Wij leiden bezoekers rond en vermelden alle zaken die van belang zijn, dit is belangrijk voor zowel de koper als voor u. De kijker heeft al 80/90% van de woning in beeld. Belangrijk op zo’n moment is dus het gevoel over de woning, daar richten wij ons op. Wij informeren u over de reacties van de kijker. Het is spannend en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk iets weten.

 • Zonder ervaring, valt onderhandelen niet mee. Welke prijs is haalbaar? Hoe zeker is de financiële situatie van de koper? Afspraken over roerende goederen en oplevering? De beste prijs is uiteraard belangrijk, maar het gaat ook om de voorwaarden. Alles om de beste deal voor u te maken. De makelaar is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

 • Een belangrijk moment, nu gaat u de akte ondertekenen. Wij zullen de koopovereenkomst opmaken en nodigen partijen uit bij ons op kantoor, om kennis te maken en uitleg te geven. Wij zorgen ervoor dat de notaris de koopakte ontvangt en dat alle van belang zijnde zaken zijn opgenomen en afgewikkeld. Voor u belangrijk dat dit goed geregeld wordt.

 • De laatste stap in het verkoopproces is de betaling, eigendomsoverdracht en sleuteloverdracht. Voordat we naar de notaris gaan spreken wij met de koper en verkoper bij de woning af om de laatste inspectie te doen. Daarbij nemen wij tevens de meterstanden op en gaan naar het notariskantoor. Hierna is uw woning overgedragen aan de koper. Een feestelijk moment waar we graag aan meewerken!

 • Wij gaan er niet vanuit, maar mochten er na de eigendomsoverdracht nog problemen voorkomen, dan staan wij voor u klaar. Wij blijven uw makelaar, met een probleem of zomaar een vraag kunt u altijd bij ons terecht.

Koppers Makelaardij staat voor u klaar!

Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan. Heeft u nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar op 0252-515482 of stuur een e-mail naar [email protected].