Koppers makelaardij voor al uw financiële adviezen

Financieel advies

Welkom bij Koppers Makelaardij.
Welkom bij Koppers Makelaardij waar we niet alleen gespecialiseerd zijn in het kopen en verkopen van woningen, maar ook in het leveren van uitstekende financiële diensten om uw vastgoedtransacties soepel te laten verlopen. Ontdek onze brede waaier aan financiële oplossingen, van advies over hypotheekopties tot gedetailleerde analyses van vastgoedinvesteringen. Bij Koppers Makelaardij streven we ernaar om u volledige financiële helderheid en gemoedsrust te bieden tijdens elke stap van uw vastgoedreis.
Ontdek hoe onze ervaren financieel adviseurs u kunnen helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Plan een kennismakingsgesprek

 

Hypotheken, verzekeringen en financieringen bij Koppers makelaardij
Overweegt u een huis te (ver)kopen of te verbouwen, uw verzekeringen evalueren of van plan te investeren en/of beleggen? Met onafhankelijk financieel advies en onze makelaarsdiensten kunnen wij u als totaalpartner helpen bij het realiseren van uw wensen.

Ervaren advies, ook in complexe zaken
Koppers makelaardij werkt op het gebied van financiële dienstverlening samen met gerenommeerde partners. Ruime ervaring in de makelaardij, gecombineerd met onafhankelijke specialisten in financieel advies maakt dat wij onze klanten ook in gecompliceerde situaties kunnen bijstaan moet goed en eerlijk advies. Door onze samenwerking zijn de lijntjes kort en kunnen wij snel schakelen.

Financieel totaaladvies
Wij begeleiden particulieren en ondernemers op het gebied van financieel advies. Zo kunnen wij u helpen met een financieringsaanvraag voor een verbouwing, het verduurzamen van uw
object of bij een bedrijfsmatige transactie.

Financieel advies over andere zaken, zoals het verwaarden van uw overwaarde, de aanschaf van een caravan of camper of het opbouwen van een vermogen kunt u bij ons terecht.

Kijk wat anderen over ons zeggen
Meerdere van onze gewaardeerde klanten hebben hun feedback gedeeld op Fundasite, waarbij we regelmatig beoordelingen met een 9 of 10 ontvangen. We zijn er trots op dat onze aanpak opvalt en duidelijk meerwaarde biedt, zoals je kunt zien in de reviews

Verzekeringen
Onafhankelijk advies over verzekeringen die het beste bij jouw situatie passen. Voor onder- of oververzekeren en houd het overzicht. Met een uitgebreid aanbod verzekeringen en jarenlange ervaring helpen wij u graag.

Contact opnemen
Wij maken graag tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek om u kennis te laten maken met onze dienstverlening. Bel ons voor een afspraak of vraag via het onderstaande contactformulier een afspraak aan, dan maken wij graag een afspraak met elkaar.

.
Plan een kennismakingsgesprek

 

 

Koppers Makelaardij staat voor u klaar!

Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan. Heeft u nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar op 0252-515482 of stuur een e-mail naar [email protected].