Bodegraven – Prins Hendrikstraat 3

Prijs
€ 0,-

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
Woon-winkelpand op goede zichtlocatie in het directe centrum van Bodegraven. Het betreft een breed pand met zeer opvallende presentatie pui. Circa 103 m2 verhuurde winkelruimte en circa 170 m2 wonen, verdeeld over 5 verhuurde kamers op de verdiepingen.

ONDERHOUD
Het geheel heeft een charmante uitstraling. Recent zijn grotendeels de kozijnen vernieuwd en heeft er gevelrestauratie plaatsgevonden. De 1e etage is volledig voorzien van kunststof kozijnen, deels Triple glas en HR++ beglazing (2023). De 2e etage is v.v. houten dakramen met dubbel en enkel glas. De dakkapellen op de 2e etage v.v. kunststof kozijnen met HR++. Onderhoud aan het dak is binnenkort nodig.

WINKEL
– Circa 103 m2 winkelruimte, momenteel al 15 jaar verhuurd aan luxe modewinkel
– Huurcontract t/m 2025, jaarlijks opzegbaar
– Het achter de winkel gelegen gedeelte wordt van derden mee gehuurd. Door de eigen toegang heeft dit geen nadelige gevolgen voor het eigendom.

WONEN
– Onzelfstandige kamerverhuur, 5 kamers. Totale afmeting van circa 170 m2.
– Kamers voor onbepaalde tijd verhuurd

INDELING
Begane grond:
Winkelruimte op de begane grond, eigen entree aan de Prins Hendrikstraat. Voorzien van pantry, toilet en eigen cv-ketel.

1e etage:
Toegang tot de kamers via de naastgelegen poort. Entree, groepenkasten, trapopgang naar 1e etage. Via de gezamenlijke hal toegang tot de gezamenlijke keuken met eenvoudig keukenblok met apparatuur, toilet en aparte doucheruimte.
– Kamer 1
Kamer met eigen wastafel.
– Kamer 2
Maisonnette met woonkamer, eigen keukenblokje met elektrische boiler, eigen doucheruimte en eigen trapopgang naar 2e etage met overloop en 2 slaapkamers.
– Kamer 3
Kamer met eigen wastafel.

2e etage:
Overloop met toegang tot de kamers en de gezamenlijke badkamer, v.v. douchecabine.
– Kamer 4
Kamer met eigen wastafel.
– Kamer 5
Kamer met eigen wastafel.

LOCATIE
In het hart van het historische centrum van Bodegraven bieden wij u een woon-winkelruimte van ca. 273 m2 aan.
De winkelruimte is gevestigd in een van dé winkelstraten van Bodegraven met o.a. in de directe omgeving een Albert Heijn, Aldi, Hema, Kruidvat, Gall & Gall, Jumbo en daarnaast diverse restaurants met terrassen. De winkel ligt op een goede looproute vanaf het station door het centrum. Parkeren is vlakbij mogelijk o.a. bij het Raadhuisplein en Stationsplein. NS station op 300 m. gelegen.

OPLEVERING:
In overleg, kan snel.

NADERE INFORMATIE:
Gegevens verdere exploitatie op te vragen via ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
Prijs
€ 0
Status:
Beschikbaar

Rita Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

E[email protected]

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.