Hillegom – Hoofdstraat 152

Prijs
€ 1.250,-

Omschrijving

TE HUUR: Sfeervol winkelpand op uitstekende zichtlocatie in het winkelcentrum van Hillegom! Het betreft een fraaie winkelruimte van ca. 119 m2 op de begane grond. Het pand is gelegen aan een druk bezocht deel van de Hoofdstraat met parkeren en doorgaand verkeer direct voor de deur. Tevens is het gelegen naast een kwaliteitsinterieur winkel en tegenover het historische gemeentehuis en de Hoftuin. Het pand biedt een winkelruimte, een apart kantoor en toiletruimte.

LOCATIE:
De Hoofdstraat is dé winkelstraat in het centrum. Deze winkelstraat heeft een voor het verkeer afgesloten middengedeelte en twee aanloopgedeelten waar doorgaand verkeer is en gratis voor de deur geparkeerd kan worden.
Hillegom biedt een divers publiek, wat betekent dat jouw zaak een breed scala aan potentiële klanten zal aanspreken.
Het centrum is voorzien van ruime gratis parkeermogelijkheden en voorzieningen. O.a. is ook een overdekte parkeergarage aanwezig met een capaciteit van ongeveer 250 auto’s. In de nabijheid zijn onder andere gevestigd: Blokker, Hema, Kruidvat, Trekpleister, Expert, diverse supermarkten Dekamarkt, Aldi en de Albert Heijn en diverse andere lokale specialiteitenzaken. Tevens zijn er diverse horeca gelegenheden in het centrum te vinden. Het pand ligt op enkele tientallen meters van het sfeervolle Pomplein met diverse horeca gelegenheden en sfeervolle terrassen. Villa Flora, hotel/restaurant/zalencentrum ligt even verderop in de winkelstraat.

HILLEGOM:
Hillegom is centraal gelegen in de Bollenstreek, aan de rand van de Haarlemmermeer. Vlakbij grote steden zoals Haarlem en Leiden, maar tevens in de buurt van Schiphol en Amsterdam. Hillegom is met de auto goed te bereiken, de A4/A44 liggen op 10-15 minuten afstand. Verder beschikt Hillegom over een eigen station in de lijn Haarlem-Leiden-Den Haag.

OPPERVLAKTE:
Ca. 119 m² winkelruimte.

OPLEVERINGSDATUM:
In overleg. Direct beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU:
In overleg.

BESTEMMING:
Volgens bestemmingsplan Gemeente Hillegom heeft het object de bestemming ‘Centrum-2’. Diverse gebruiksmogelijkheden: detailhandel, detailhandel verwante bedrijven en dienstverlening. Geen horeca.

PARKEERVOORZIENINGEN:
In de directe omgeving van het object bevinden zich een royaal aantal gratis parkeerplaatsen, parkeerschijfzone. Tevens is er op korte loopafstand een overdekte parkeergarage aanwezig. Hillegom heeft géén betaald parkeren.

HUURVOORWAARDEN:
In overleg.

HUURPRIJS:
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

HUURTERMIJN:
In overleg

Nadere informatie kan worden verkregen via ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
Prijs
€ 1.250
Status:
Verhuurd

Rita Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

E[email protected]

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.