Hillegom – Hoofdstraat 77

Prijs
€ 0,-

Omschrijving

TE KOOP: Het geheel bestaat uit een horeca gelegenheid op de begane grond en een kapperszaak op de etage. Beide zijn verhuurd. Gelegen op A1 locatie in het winkelcentrum van Hillegom. Het pand is gelegen aan een druk bezocht deel van de Hoofdstraat met parkeren in directe nabijheid.

LOCATIE:
De Hoofdstraat is dé winkelstraat in het centrum. Deze winkelstraat heeft een voor het verkeer afgesloten middengedeelte en twee aanloopgedeelten waar doorgaand verkeer is en gratis voor de deur geparkeerd kan worden.
Hillegom biedt een divers publiek, wat betekent dat jouw zaak een breed scala aan potentiële klanten zal aanspreken.
Het centrum is voorzien van ruime gratis parkeermogelijkheden en voorzieningen. O.a. is ook een overdekte parkeergarage aanwezig met een capaciteit van ongeveer 250 auto’s. In de nabijheid zijn onder andere gevestigd: Blokker, Hema, Kruidvat, Trekpleister, Expert, diverse supermarkten Dekamarkt, Aldi en de Albert Heijn en diverse andere lokale specialiteitenzaken. Tevens zijn er diverse horeca gelegenheden in het centrum te vinden. Het pand ligt op enkele tientallen meters van het sfeervolle Pomplein met diverse horeca gelegenheden en sfeervolle terrassen. Villa Flora, hotel/restaurant/zalencentrum ligt even verderop in de winkelstraat.

HILLEGOM:
Hillegom is centraal gelegen in de Bollenstreek, aan de rand van de Haarlemmermeer. Vlakbij grote steden zoals Haarlem en Leiden, maar tevens in de buurt van Schiphol en Amsterdam. Hillegom is met de auto goed te bereiken, de A4/A44 liggen op 10-15 minuten afstand. Verder beschikt Hillegom over een eigen station in de lijn Haarlem-Leiden-Den Haag.

OPPERVLAKTE:
A. Begane grond: Horecagelegenheid (www.roza-restaurant.nl), restaurant gedeelte ca. 32 m2, keuken ca. 14 m2.
B. Etage: Kapperszaak (www.upstairs-haarmode.nl), behandelruimte en klein dagverblijf ca. 58 mw, zolder/opslag met vaste trap ca. 20 m2.

OPLEVERINGSDATUM:
In overleg. Direct in verhuurde staat beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Zoals aanwezig. Beide gedeelten zijn verhuurd aan huurders die er reeds jaren zijn gevestigd. De kapperszaak zelfs al ca. 30 jaar.

BESTEMMING:
Volgens bestemmingsplan Gemeente Hillegom heeft het object de bestemming ‘Centrum-1’. De aangewezen gronden zijn bestemd voor: Woningen, Detailhandelsbedrijven uitsluitend op de begane grond, Detailhandel verwante bedrijven uitsluitend op de begane grond, Horecabedrijven uit categorie 1 uitsluitend op de begane grond.

PARKEERVOORZIENINGEN:
In de directe omgeving van het object bevinden zich een royaal aantal gratis parkeerplaatsen, parkeerschijfzone. Tevens is er op korte loopafstand een overdekte parkeergarage aanwezig. Hillegom heeft géén betaald parkeren.

HUURVOORWAARDEN:
Voor de serieuze geïnteresseerde zijn alle relevante stukken via ons kantoor te verkrijgen. Tel. 0252-515482 – Email: [email protected]

HUURPRIJS:
Zie hier boven.

HUURTERMIJN:
Zie hier boven.

Nadere informatie en eventuele bezichtigingen kan worden verkregen via ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
Prijs
€ 0
Status:
Beschikbaar

Rita Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

E[email protected]

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.