Hillegom – Stationsweg 78

Prijs
€ 0,-

Omschrijving

Het betreft een vrijstaande woning op een royaal perceel van 998 m2 aan vaarwater met grote voormalige bedrijfshal van ca. 260 m2 met diverse mogelijkheden! De loods is een prachtige ruimte voor de hobbyist, voor de stalling van auto’s/caravan/camper, voor de kleine ondernemer of zelfs mogelijkheden voor belegging.

Vraagprijs € 895.000,-

BESTEMMING
Het volledige perceel heeft de bestemming ‘Wonen’. Dit betekent dat een bedrijf ondergeschikt dient te zijn aan het wonen.

LOODS
Op het perceel bevindt zich een voormalige bedrijfshal van ca. 260 m2 (afmetingen: ca. 26,5 m x 9,50 m). De hal is bereikbaar via een eigen oprit vanaf de Stationsweg. Het volledige perceel heeft de bestemming ‘Wonen’. Interessant voor de kleine ondernemer met een kantoor/praktijk aan huis (bedrijf dient binnen bestemmingsplan ondergeschikt te zijn aan het wonen). Maar ook geschikt als opslag of stalling voor bijvoorbeeld auto’s/caravan(s). Of wilt u de mogelijkheden voor een belegging verkennen? Denk dan -misschien!- de mogelijkheid van wonen in of in de plaats van het pand. Wij vertellen u tijdens de bezichtiging graag meer over de diverse en evt. nader te onderzoeken mogelijkheden.

Het dak van de loods/hal is niet al te lang geleden vernieuwd en naar verwachting in goede staat. De deuren en kozijnen dienen grotendeels te worden vernieuwd.

LIGGING
De woning is gelegen aan de karakteristieke Stationsweg, met goede strategische ligging tussen centrum en station. Het centrum van Hillegom bevindt zich op korte loopafstand met diverse winkels, cafés en restaurants. Het NS-station van Hillegom bevindt zich op loopafstand (slechts 850 m), gelegen in de lijn Den Haag-Leiden-Haarlem. Aan de overzijde van het water ligt een losloopgebied voor honden, de tennis- en sportvelden en een sportschool. Het strand van Noordwijk en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn op fietsafstand gelegen, 25 minuten fietsen naar het strand en slechts 5 minuten naar de duinen.

WONING
De vrijstaande woning is gebouwd in 1965 en heeft een woonoppervlakte van 151 m2. Binnenkomst in de woning in de ruime ontvangsthal met garderobe, toilet met fonteintje en glazen pui naar de leefruimte. De royale woonkamer is ingedeeld als zit- en eetgedeelte met een dichte keuken aan de achterzijde. De keuken is v.v. elektrische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Naast de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken voor extra opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droger. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers van goed formaat, allen v.v. inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon. De badkamer is v.v. bad/douche combinatie, tweede toilet en wastafel. Via een steektrap vanuit de slaapkamer toegang tot de tweede verdieping met ruime overloop met dakraam, de vijfde slaapkamer en zolderkamer ingericht als bergruimte.

PERCEEL
Royaal perceel van in totaal 998 m2, waarvan ca. 125 m2 openbaar gebied (stoep en weg) en ca. 770 m2 in te richten naar wens. Op dit moment is het perceel ingericht met oprit, tuin behorende bij de woning met tuinhuis en de voormalige bedrijfshal. De oprit is ruim 3 meter breed, waardoor achtergelegen loods goed bereikbaar is. Uiteraard is het perceel ook anders in te richten.

Goed om te weten:
– Bestemming: perceel v.v. woonbestemming, bedrijf dient ondergeschikt te zijn aan wonen
– Vrijstaande woning met loods van ca. 260 m2 op perceel van 998 m2
– Het betreft een karakteristiek bouwwerk. Het uitwendig karakter van het bouwwerk mag niet worden veranderd voor wat betreft de hoofdafmetingen en onderlinge verhoudingen, de dakvorm, de nokrichting en de dakhelling alsmede de gevelindeling door ramen, deuropeningen en erkers
– Het NS station van Hillegom op loopafstand (+/- 850 meter)

Kenmerken

Overdracht
Laatste vraagprijs:
Prijs
€ 0
Status:
Verkocht

Rita Koppers

Koppers Makelaardij

T0252 - 515 482

E[email protected]

Wilt u een keer komen kijken?

Maak dan snel een afspraak met de makelaar om deze woning te bezichtigen.